Full product line with attractive prices, additional discounts when buying more! Worldwide delivery. Read more

Frantsila sku = v-14
Ref : v-14
Pack : 55ml
Tuotemerkki : Frantsila
Valmistaja: Frantsila
EAN:6416384070326
Price : 18.95€
Teemat :
Add To Cart
Käyttötarkoitus :
Ruusuisen voipuu-vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä ja erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa tehden ihosta pehmeän ja joustavan.
 
Pehmeän tuoksuinen Rose vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti myös kuivaa ja herkkää ihoa. Käytä sitä erityistä huolta tarvitseville ihoalueille. Erinomainen myös kyynärpäille, kynsinauhoille ja kynsille.
 
Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt karite- eli voipuun rasva ja jojobaöljy ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia ja suojaavia vahoja. Niiden sisältävät runsaat hivenaineet sekä vitamiinit ravitsevat ihoa.
 
Luomuvaniljan öljyuutos rauhoittaa mieltä ja lievittää henkistä uupumusta samalla auttaen stressi-ihoa saamaan takaisin elastisuutensa ja kauniin hohtonsa.
 
Kotimainen luomujuhannusruusun ja -kehäkukan öljyuutokset elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa parantaen ihosolukon uudistumista samalla nostaen sen immuniteettia.
 
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt; ruusu, laventeli, piparminttu, palmarosa, patsuli ja fenkoli elvyttävät ihon toimintoja, rauhoittavat ihon ärtyneisyyttä ja rentouttavat mieltä.
 
Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset; lumme, villiruusu, metsäkurjenpolvi kohottavat ja tasapainottavat mielialaa lisäten ihoon nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.
 
 
Käyttöohje :
Sopii päivittäiseen käyttöön. Levitä vartalovoita kehon iholle esim. suihkun jälkeen, käsien sekä kynsinauhojen hoitoon usean kerran päivässä. Käytä voidetta myös pakkasvoiteena.
 
 
Säilytys :
Vartalovoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 30 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

 


Informations du produit en français

Product information in English

Posol. Ruusu Vartalovoi
Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

Aineosat : Butyrospermum parkii (kariteöljy, voipuun rasva - shea butter)*, Simmondsia chinensis (jojobaöljy)* , Vanilla planifolia (vanilja)*, Calendula officinalis (kehäkukka, öljyuutos)*, Rosa ssp. (Suomalaisen juhannus- ja pimpinella ruusun kukka, öljyuutos)*, Rosa damascena (Damaskuksen ruusu, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Cympopogon martini (palmarosa, eteerinen öljy), Pogostemon patchouli (patsuli, eteerinen öljy), Foeniculum vulgare (fenkoli, eteerinen öljy), Nymphae alba (lumme, kukkaterapeuttinen uutos)*, Rosa canina (villiruusu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Geranium sylvaticum (metsäkurjenpolvi, kukkaterapeuttinen uutos)*. - Luomua*

Ruusu Kasvoöljy

30ml v-24 22.57€

Uutuus tuote! Kosteuttava ja elvyttävä Midsummer Rose luomu kasvoöljy.

Elvyttävä Yrttisavinaamio

40ml v-13 17.78€

« Midsummer Rose » naamio syväpuhdistaa ja tekee kasvojen ihosta kuulaan ja ihanan.

Hellävarainen Puhdistusemulsio

110ml v-16 21.28€

Ruusuinen « Midsummer Rose » emulsio puhdistamaan epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti.

Kiinteyttävä Turve & Ruusu Seerumi

30ml v-23 22.57€

Napakoittaa ja silottaa kasvojen ihoa sekä tukee ihon luonnollista kykyä korjata itseään.

Luomu Karitevoi

55ml v-17 13.59€

Kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta.

Luontoäidin Hoitava Huulivoide

15ml v-02 15.38€

Suojaa huulia kaikkina vuoden aikoina ja pitää ne pehmeänä.

Nuorekas Hehku Tehovoide

40ml v-19 23.09€

Luonnon « Midsummer Rose » tehovoide ikääntyvälle iholle.

Ravitseva Kasvovoide

40ml v-11 21.28€

Ihana ruusuinen ravitseva ja kosteuttava « Midsummer Rose » päivä- ja yövoide.

Ruusu Vartalovoi

55ml v-14 18.95€

Ruusuisen « Midsummer Rose » voipuu-vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä ja erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa tehden ihosta pehmeän ja joustavan.

Ruusuinen Kasvovesi

110ml v-15 21.28€

Virkistävä ja ihoa hoitava, luonnonmukainen ja alkoholiton « Midsummer Rose » kasvovesi suihkepullossa kaikille ihotyypeille

Silmänympärysvoide
Säteilevä Katse

15ml v-20 19.29€

« Midsummer Rose » silmänympärysvoide tasoittamaan pintaryppyjä ja pikkujuonteita.

Uudistava Kuorintavoide

40ml v-12 17.78€

Hellävarainen ravinnerikas ruusuinen « Midsummer Rose » luomuvoide kuorimaan ja uudistamaan ihoa.